Menu

Оферта

0 Comments


НИЕ НЕ САМО ВИ ПРОДАВАМЕ ИМОТ…
НИЕ ГРАДИМ ВАШЕТО БЪДЕЩЕ…
Ние искаме да сме различни от другите,искаме да се развиваме и усъвършенстваме,искаме да сме до вас нашите КЛИЕНТИ и след приключване на сделката.
За това НИЕ обединихме усилия и заедно с едни от най-добрите предприемачи, инвеститори,строителни фирми,архитекти,геодезисти ,застрахователи,майстори,хамали заставаме зад тях и те зад нас, за да довършим приключилата сделка /покупко-продажба,наем/ до края .
Ето и нашето предложение:
Купувайки недвижим имот :
-парцел за жилищно ,смесено или промишлено строителство ние ще ви съдействаме,ще ви спестим време,пари,нерви и още куп главоболия като ви свържем с поне 2 строителни фирми ,които са се доказали в годините на пазара.Те ще ви отделят специално време ,внимание и ще ви изготвят и предложат оферта на конкурентни цени,ще построят вашата нова къща,жилищна или бизнес сграда,вашето хале,хотел и т.н. по всички изисквания, в срок и с гаранция.
-земеделски земи ще ви предложим едни от най добрите в бранша за да сменят вашият статут.
-Къщи, вили,жилища,бизнес имоти :Нещо не ви харесва в новият ви дом,офис,магазин искате да направите ремонт,да преустроите вашият имот и ние отново сме до вас с предложения за коректна фирма,майстори,които ще сбъднат мечтите ви на конкурентни цени,ще ви предложат най качествените материали относно ремонта и ще довършат обекта в срок.
-Ако сте решили да се преместите,да си смените мебелите и ви трябват хамали и тук отново ще сме ви полезни.
-И не на последно място можем да ви съдействаме да застраховате своят имот, при едни от водещите застрахователни компании.

А ние ще следим от близо процесите и ще сме до вас до сбъдване на вашите желания!!!

ПРЕДЛОЖЕНИЕТО Е ВАЛИДНО ЗА ВСИЧКИ ,КОИТО ЦЕНЯТ СВОЕТО ВРЕМЕ !!!

КЛИЕНТИ НА АГЕНЦИЯ „Велкони Имоти”, са с предимство в обслужването,на всички другу лица ,фирми необвързани с Нас ще им бъде оказано съдействие и необходимото внимание и помощ.
НЕ СЕ ДЪЛЖАТ ТАКСИ, КОМИСИОННИ ЗА ПО ГОРЕ ИЗБРОЕНИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *